skip to Main Content
+ 34 93 633 34 50 info@porunaeconomiacircular.es

Obertes les inscripcions a la quarta jornada ‘Per una economia circular i competitiva’

La 4a Jornada ‘Per una economia circular i competitiva’, la trobada internacional sobre economia circular de la ciutat de Gavà, tindrà lloc el pròxim 4 de març de 2021 en format virtual.

Ens donaran la benvinguda institucional l’alcaldessa de Gavà, amb Montserrat Ballarín, vicepresidenta de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i David Lucas, secretari general d’Agenda Urbana i Habitatge del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Aquest any, la trobada serà conduïda per la periodista especialitzada Belén Kayser, qui presentarà l’ambiciós programa de residu zero que està impulsant amb gran èxit la ciutat d’Austin (Texas), així com l’innovador “Rediscovery Centre” de Dublín, un espai de co-creació per a fomentar l’economia verda i baixa en carboni.

Posteriorment, es presentaran quatre experiències innovadores en la gestió de l’aigua, l’eficiència energètica, la gestió dels residus i la construcció sostenible. Per a aconseguir-ho, comptarem amb la participació de representants d’Aigües de Barcelona, Sestao Berri, l’associació Green Building Council España (GBCE) i el Grup Roca.

Podeu inscriure-us aquí i us recomanem estar atents/es subscribint-vos al nostre butlletí de notícies o seguint-nos a les xarxes socials.

Back To Top