skip to Main Content
+ 34 93 633 34 50 info@porunaeconomiacircular.es

Raquel Sánchez: “Estem avançant i anem en la bona direcció”

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va ser l’encarregada d’inaugurar l’“espai virtual” de la quarta Jornada de Economia Circular i Competitiva, “una cita obligada per a tots aquells que estem fent projectes i convertint en realitat la lluita contra el canvi climàtic i fent possible un nou model a les nostres societats, economies i ciutats”.

En la seva intervenció, l’alcaldessa es va mostrar convençuda que l’any de lluita contra la pandèmia de la covid ha demostrat que “les coses han de canviar, no podem continuar amb un sistema que el planeta ni les nostres societats no suporten i compromet el nostre present i, sobretot, el nostre futur i el de les nostres generacions”.

Sánchez va desgranar l’evolució de les Jornades realitzades fins ara, “des d’una anàlisi més conceptual del que es feia, fins a concretar i aterrar en els nostres territoris i ciutats, en diferents sectors per a conèixer experiències que són reals i tangibles i que estem començant a veure que tenen un resultat evident”.

Per a mostrar aquestes experiències, en les Jornades es va comptar amb representants de diferents institucions, agències de coneixement i empreses que treballen no sols amb l’Ajuntament de Gavà sinó també en altres fòrums i formats per a estendre les experiències i coneixements. En aquest sentit, Sánchez va destacar a Héctor Santkovski, director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entitat que ha ajudat a l’Ajuntament de Gavàa impulsar projectes que ajuden a generar sinergies a l’Àrea Metropolitana de Barcelona”.

Sánchez també va tenir paraules d’agraïment per a David Lucas, secretari general d’Agenda Urbana i Habitatge, per oferir “una visió del marc estratègic dels projectes d’Espanya i els vinculats amb la Unió Europea giren entorn del respecte necessari cap als nous models que facin de les nostres ciutats llocs més resilients, més preparades per a combatre adversitats com la de la covid, però també més justes i més equitatives”.

Por això, l’alcaldessa va finalizar la seva intervenció assegurant que “estem avançant i anem en una molt bona direcció”.

Back To Top