skip to Main Content
+ 34 93 633 34 50 info@porunaeconomiacircular.es

Héctor Santkovski: ” L’economia circular pot ser un vector estratègic per a pensar l’economia futura”

Héctor Santkovsky va començar la intervenció destacant que l’ Àrea Metropolitana de Barcelona ha donat suport a la Jornada d’Economia Circular i Competitiva des dels seus inicis i va subratllar “el treball fantàstic” que es realitza a l’Ajuntament de Gavà “en l’àmbit de l’economia circular i, en general, de la sostenibilitat ambiental”.

A parer de Santkovsky, cal no oblidar a les persones que han sofert per la crisi sanitària de la covid, però també a aquelles afectades per la dimensió econòmica d’aquesta crisi. Per això, Santkovsky va assenyalar que l’economia circular “pot ser un vector de caràcter estratègic que ens ajudi a pensar com ha de ser la societat i l’economia futura”.

En aquest sentit, Santkovsky va apuntar que des de l’AMB s’està potenciant el programa ApropAMB, dirigit als ajuntaments per generar llocs de treball i economia local, i des del qual s’ofereix ajuda directa a projectes d’economia circular. Des de l¡AMB també es treballa amb els Fons Europeus per a la recuperació, Next Generation, amb projectes d’economia circular.

Segons Santkovsky hi ha tres aspectes que han d’acompanyar els projectes d’economia circular “de manera clau”. La primera és la creació de llocs de treball, la segona l’equitat i la igualtat d’oportunitats, i la tercera la introducció de l’economia circular en la Formació Professional.

Back To Top